Meniu
Cosul tau

Termostate Ambientale


Termostat de ambient cu fir Motan HT220S (PM500622)
Hot
Producator: Motan
HT220S  este un termostat de camera cu fir. Utilizatorul poate regla termostatul de camera, in functie de preferinta, pentru a beneficia de o incalzire economica si confortabila.   CARACTERISTICI:- Controlul Sensitiv al temperaturii;- Calibrarea incalzirii;- Control  ON/OFF;- Con..
160,00 Lei
Producator: Logictherm
Termostatul de camera Logictherm R3RF foloseste un termostat mobil. Nu este necesara o legatura electrica prin cablu la cazanul de incalzire, deoarece termostatul mobil este un emitator care trimite semnale de radio frecventa receptorului. Receptorul este un modul fix legat direct la cazanul de inca..
169,00 Lei
Producator: Siemens
Termostat digital neprogramabil fara fir Siemens RDH100RF SetTermostatul Siemens RDH100RF este un termostat cu transmisie prin radio-frecventa, compus din transmitatorul RDH100RF si receptorul RCR100/433 si este utilizat pentru a controla temperatura ambientala in cadrul sistemelor de incalzire din ..
198,00 Lei
Producator: Salus
Senzorul iT300Acest dispozitiv este necesar doar daca doriti sa controlati temperatura in doua zone a locuintei.Aceasta functie va ofera un plus de confort in locuinta dvs.De asemenea, veti beneficia si de o economie considerabila de energie...
199,00 Lei
Producator: Viessmann
Senzor de ambianta pentru supravegherea temperaturii si a umiditatii relativepentru centrale termice Viessmann.masoara umiditatea din cameramasoara temperatura interioara din incapere.Baterie tip buton CR2450 600 mAh.In combinatie cu termostatul de pardoseala ViCare, e necasar cate un senzor pe..
231,00 Lei
Producator: Salus
Caracteristici:- usor de folosit;- afisaj LCD iluminat;- setarea temperaturii se face manual de la butoanele termostatului;- mod "SLEEP" pentru economisirea bateriei pe timpul verii;- functie anti-inghet cu temperatura reglabila: 5-17 grd. Celsius;- posibilitate de calibrare a temperaturii: +/- ..
239,00 Lei
Producator: Salus
Caracteristici:- afisaj LCD iluminat;- ciclu de programare saptamanala 5+2 zile sau programare pe fiecare zi, individual (6 intervale de timp/ zi);- mod "SLEEP" pentru economisirea bateriei pe timpul verii;- mod manual permanent;- mod manual temporar;- mod "VACANTA";- functie anti-inghet cu tem..
249,00 Lei
Producator: Honeywell
TERMOSTAT WIRELESS PROGRAMABIL HONEYWELL T3RHoneywell T3R este un termostat de camera wireless (fara fir), programabil, avand un stil ultramodern, fapt ce il face ideal pentru orice loc din orice tip de locuinta.Termostatul Honeywell T3R asigura un control automat sofisticat al sistemelor de incalzi..
310,00 Lei
Baxi Termostat modulant cu fir Think (7101061)
Hot
Producator: Baxi
Conectare cu firUtilizare pentru Luna Platinum + ,Nuvola Platinum+, Power 32, Luna Duo-tec MP + , Power HT+Controler fără program de timpActivați / dezactivați încălzireaAfișaj retro-iluminatActivați / dezactivați ACM..
320,00 Lei
Producator: Viessmann
Termostat de radiator Viessmann ViCarecu comunicatie Low-Power.Termostat cu acţionare electricăsenzor de ambianţă şi modul de comunicaţie integratalimentare: 2 baterii 1,5 V tip AAcursa capului 4,35 mmputerea de actionare 70 N.Frecventa emisie: 2,4 GHz Low-Power 3.0. Banda frecventa: 2405..2480 MHz...
333,00 Lei
Producator: Motan
Termostat de ambient programabil cu control prin internet Motan HT500 SET  Termostatul inteligent de camera Motan HT500 SET este dispozitivul mobil care va permite sã controlati temperatura de acasa prin internet, chiar si atunci cand nu sunteti acasa. Prezentare termostat de ambient ..
375,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)