Meniu
Cosul tau

Cazane Fonta Beretta


Producator: Beretta
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS 05 - 27 kW Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 27 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor,..
9.000,00 Lei
Producator: Beretta
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS 06 - 33 kW Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 33 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor,..
10.000,00 Lei
Producator: Beretta
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS 07 - 37 kW Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 37 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor,..
11.700,00 Lei
Producator: Beretta
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS 08 - 41 kW Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 41 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor,..
13.000,00 Lei
Producator: Beretta
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS 10 - 50 kW Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 50 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor,..
15.000,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)