Meniu
Cosul tau

Salus

Cronotermostat ambient Salus IT500
Hot
Producator: Salus
Date tehnice termostat de ambient cu comanda prin internet SALUS IT 500Intervalul de masurare al temperaturii: 0-35 grd CIntervalul de setare al temperaturii: 5-35 grd CHistereza (diferenta la pornire): 1 grd CProtectie antiinghet: 1-9 grd C (co 0,5 grd C)Amperaj releu zona 1: 16 A (rez), ..
629,00 Lei
Producator: Salus
Filtru magnetic pentru rugină și magnetită MD22ASALUS Mag DEFENDER este un filtru magnetic cu debit întreg, de înaltă eficienţă. Proiectat pentru instalare, curăţare și service facil, acesta protejează toate sistemele de încălzire prin îndepărtarea ruginii și a magnetitei în proporţie de 100%.Caract..
419,00 Lei
Producator: Salus
Filtru anti-magnetită Salus MD34AWO MAG Defender:Crește eficiența și protejează instalațiile de încălzire centrală și elimină în proporție de 100% suspensiile de oxid de fier și magnetia. Contribuie la o mai bună funcționare a sistemului de încălzire precum centralele, boilerele și cazanele.Caz..
419,00 Lei
Producator: Salus
Magistrala UGE600 Salus permite comanda sistemului fara fir Salus iT600 Zigbee cu ajutorul unui Smartphone sau a unei Tablete.UGE600 se utilizeaza impreuna cu un router WI-FI cu conexiune la Internet. Caracteristici:• LED de indicare stare• conexiune Internet• buton instalare protejata WiFi (WP..
649,00 Lei
Producator: Salus
Senzorul iT300Acest dispozitiv este necesar doar daca doriti sa controlati temperatura in doua zone a locuintei.Aceasta functie va ofera un plus de confort in locuinta dvs.De asemenea, veti beneficia si de o economie considerabila de energie...
199,00 Lei
Producator: Salus
SQ610 Quantum ThermostatNoul Termostat Quantum SQ610 este cu adevărat unic. Acesta poate funcționa atât independent datorită conexiunii cu fir, cât și integrat în sistemul Salus Smart Home (conectat prin RF, 2.4 GHz). SQ610 este cel mai subțire termostat de pe piață cu o grosime de doar 10 mm (dupăm..
443,00 Lei
Producator: Salus
Caracteristici:- afisaj LCD iluminat;- ciclu de programare saptamanala 5+2 zile sau programare pe fiecare zi, individual (6 intervale de timp/ zi);- mod "SLEEP" pentru economisirea bateriei pe timpul verii;- mod manual permanent;- mod manual temporar;- mod "VACANTA";- functie anti-inghet cu tem..
249,00 Lei
Producator: Salus
Caracteristici:- usor de folosit;- afisaj LCD iluminat;- setarea temperaturii se face manual de la butoanele termostatului;- mod "SLEEP" pentru economisirea bateriei pe timpul verii;- functie anti-inghet cu temperatura reglabila: 5-17 grd. Celsius;- posibilitate de calibrare a temperaturii: +/- ..
239,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)