Meniu
Cosul tau

Baterii Bucatarie

    

              Bateriile Sanobi au un design placut sunt usor de utilizat si sunt fabricate din alama cromata rezistenta in locurile cu umiditate ridicata si diferente de temperatura. Acest material este recomandat de UE pentru utilizarea in alimentatie. ..
80,00 Lei
Bateriile Sanobi au un design placut sunt usor de utilizat si sunt fabricate din alama cromata rezistenta in locurile cu umiditate ridicata si diferente de temperatura. Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile prezentate pe site-ul nostru au un ca..
80,00 Lei
Bateriile Sanobi au un design placut sunt usor de utilizat si sunt fabricate din alama cromata rezistenta in locurile cu umiditate ridicata si diferente de temperatura.Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului.Imaginile prezentate pe site-ul nostru au un caracter inf..
113,00 Lei
Bateriile Sanobi au un design placut sunt usor de utilizat si sunt fabricate din alama cromata rezistenta in locurile cu umiditate ridicata si diferente de temperatura. Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile prezentate pe site-ul nostru au un c..
145,00 Lei
Bateriile Sanobi au un design placut, sunt usor de utilizat si sunt fabricate din alama cromata, rezistenta in locurile cu umiditate ridicata si diferente de temperatura. Cu o garantie de 5 ani, bateriile Sanobi ofera siguranta unei functionalitati foarte bune si a unei rezistente indelungate...
180,00 Lei
Bateriile Sanobi au un design placut sunt usor de utilizat si sunt fabricate din alama cromata rezistenta in locurile cu umiditate ridicata si diferente de temperatura. Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile prezentate pe site-ul nostru au un carac..
222,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)