Meniu
Cosul tau

Cazane pe Lemne


Producator: Beretta
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS 05 - 27 kW Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 27 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor,..
8.496,00 Lei
Producator: Beretta
Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS 06 - 33 kW Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 33 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru incalzirea spatiilor,..
9.400,00 Lei
Producator: Beretta
Disponibil la comanda!Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS 07 - 37 kW Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 37 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentr..
10.725,00 Lei
Producator: Beretta
Disponibil la comanda!Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS 08 - 41 kW Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 41 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentr..
11.802,00 Lei
Producator: Beretta
Disponibil la comanda!Centrala termica pe lemne si carbune Beretta RBS 10 - 50 kW Beretta RBS este o centrala termica din fonta cu functionare pe combustibil solid (carbuni, lemn, cocs), are o putere termica de 50 kw, se amplaseaza pe pardoseala, are tiraj natural si este destinata numai pentru..
13.800,00 Lei
Producator: Ferroli
SUNPELLET sunt cazane din fonta echipate cu arzator pentru functionare pe peleti. Corpul cazanelor este realizat din elemente asamblate cu niple.  Camera de ardere este complet imersata, ceea ce asigura o lunga durata de viata si randament ridicat. Atentia la detalii din tim..
18.699,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)