Meniu
Cosul tau

Casa si Gradina

Producator: HYUNDAI
Trimmerul electric Hyundai ideal pentru gradini cu suprafete mici si locuri greu accesibile. Beneficiaza de sistemul „Tap&Go“ pentru derularea simpla a firului in caz de necesitate, in timpul lucrului.Avantaje:- usor de manevrat, puternic;- operare simpla: motorul usor si constructia echili..
123,00 Lei
Producator: HYUNDAI
Avantaje: Motoferastrau cu lant HYUNDAI HY-HYC4216- Motor puternic de 1,8CP: performanta excelenta de taiere- Carburator Walbro- Maner ergonomic pentru o buna manevrabilitate-Bine echilibrat - Sistem automat de ungere lant cu debit reglabilDescriere: Motoferastrau cu lant HYUNDAI HY-HYC4216- Mo..
745,00 Lei
Producator: HYUNDAI
Carcasa din oțel robustă, rezistentă la coroziune, rezistă chiar și la cele mai dificile condițiiEste echipata cu toate funcțiile de bază necesare și este proiectat pentru peluze de dimensiuni medii/mariMotorul economic în 4 timpi HYUNDAI este puternic, silențios și extrem de fiabilÎnălțimea de tăie..
1.670,00 Lei
Producator: HYUNDAI
Avantaje: Generator de curent monofazat cu motor diesel HYUNDAI DHY6001SE, 4.6KW- Model insonorizat ce asigura un zgomot mic in exploatare- Motor diesel 4 timpi de 10 CP cu senzor pentru nivel scazut de ulei- Afisaj digital multifunctional- Dotat cu stabilizator de tensiune si protectia la scurtcirc..
8.800,00 Lei
Producator: HYUNDAI
Avantaje: Generator de curent monofazat cu motor diesel HYUNDAI DHY8601SE, 6KW- Model insonorizat ce asigura un zgomot mic in exploatare- Motor diesel 4 timpi de 13 CP cu senzor pentru nivel scazut de ulei- Afisaj digital multifunctional- Dotat cu stabilizator de tensiune si protectia la scurtcircui..
9.740,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)